Mester Károly újabb szakmai előadása a Vitalitásban, aki ezúttal is beleszőtte a humán témába az állattenyésztői, takarmányozási tapasztalatit. Tanácsok a mikrobiom problémákra, emésztés-élettani problémákra, a lizin-arginin antagonizmus okozta keringési, immunrendszer működési, máj, vese problémák elkerülésére.
Tovább olvasom...Egy nagyon nagyon hosszú mű 3 óra tömör információ! Több részletben ajánlatos megnézni! Adalékos kenyér, élesztős kenyér, kovászos kenyér, teljes kiőrlésű - és fehér lisztből készült kenyér. Melyiket válasszam?
Hogyan alakul ki a glutén érzékenység az adalékos kenyéren. Hogyan hozza létre a lyukas bélszindrómát a teljes kiőrlésű adalékos kenyér.
Miért kockázatos a teljes kiőrlésű adalékos kenyér a szervspecifikus és szisztémás autoimmun betegségek kialakulásában.
Egyre több olyan állapot van, ami részben az életkorral, részben a mozgásszegény életmóddal, részben a nem megfelelő táplálkozással függ össze.
Tovább olvasom...A hisztamin intolerancia napjain egyik "népbetegsége" egyre több ember nem is sejti, hogy milyen súlyos problémával áll szemben és, hogy a probléma megoldható vagy minimális szinten tartható. Mitől is emelkedik a szervezetben a hisztamin szint és miért válik az egész nagyon gyorsan egy megállíthatatlan körfolyamattá. Mi történik a szervezetben és hogyan tudunk közbeszólni? Milyen termékek segíthetik a folyamat megszakítását?
Tovább olvasom...Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.