A lizin alapú takarmányozás célja, hogy a jószág többet egyen és gazdaságilag jobban megérje tartani, vagyis a kelleténél hamarabb kerüljön vágóhídra, így a kelleténél hamarabb hozza meg a hozamot. A töménytelen mennyiségű lizin eladásra kell, hogy kerüljön, de mibe teszik be? Mindenbe és mindennek az ellenkezőjébe. Azt már Mester Károly agrármérnök elmondta, hogy ez mindenféle bajt okoz, de most ezt lefordítjuk betegségekre, állapotokra. Melyek azok a perifériás keringési zavarok, amelyekre azt mondhatjuk, hogy népbetegség?
Tovább olvasom...Melyek azok a táplálkozási tényezők, amelyek fogékonyságunkat a fertőzésre jelentősen csökkentik:
Tovább olvasom...A hajszáleres keringésnek óriási jelentősége van! A XXI. század stresszes élete, a helytelen takarmányozás és táplálkozás a hajszálerek működését zavarja, ennek eredményeképpen pedig, ahol a biológiai történések kumulálódnak, az agyban, a szemben, a szívben, a vékonybélben, tüdőben, vesében, ott gyakorlatilag nem úgy történnek meg az események, hogy azok az életszerűtől valamilyen módon eltérőek. Ez az adás rávilágít, a fulvosav bizonyos gyógynövényekkel szinergizmusba hozva valamelyest tudja kompenzálni a szabad aminosav károsítást, valamint a vegyi gyomirtós károsításokat.
Tovább olvasom...Mester Károly agrármérnök, a Herbafulvo Essencia feltalálója. Mintegy 30 éve foglalkozik állatokkal, több mint 20 évet dolgozott szakmai vezetőként egy nagyszámú sertéstelepen. A szakember először állatoknak kísérletezte ki saját gyártmányú gyógyhatású esszenciáját, amely annyira hatásosnak bizonyult, hogy később emberi fogyasztásra szánt étrend-kiegészítő változatát is előállította.
Tovább olvasom...Mester Károly agrármérnöknek hatalmas rálátása van arra, hogy az Isten által teremtett világot mi, emberek hogyan tesszük tönkre és arra is, hogy fejlődésünk alatt a materiális gondolkodásunk, a spirituális gondolkodásunk, miként is jutott a rend állapotából a káoszéba. Mester Károly azt mondja, biztos, hogy nem genetikai kérdés, hogy például négy generáción keresztül, hogyan is változott meg a világunk. A problémákban nagyon komolyan benne van a táplálkozás. Ha a bélben a tökéleteshez közeli a mikrobiom, akkor gyakorlatilag a problémák nem jönnek elő. Az agrármérnök álma, hogy magyar mezőgazdaságban vissza lehessen állítani, hogy ne csak a profitért állítson elő élelmiszer alapanyagokat, hanem azok egészségesebbek legyenek. Nálunk nem rossz ugyan a helyzet, de tőlünk nyugatabbra sokkal rosszabb. Nekünk megvan a lehetőségünk, hogy gyakorlatilag prémium kategóriájú, minőségi élelmiszert állítsunk elő.
Tovább olvasom...Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.