Az élelmiszeripar és az ebben használt adalékanyagok, a nagyüzemi mezőgazdaság és az általa alkalmazott vegyszerek tönkreteszik az ember bélflóráját, és ez okozza napjaink szinte összes betegségét.
Mire kell(ene) figyelnünk? Mit kell (t)ennünk és mit nem szabad? Mester Károly agrármérnök és természetgyógyász elképesztő tudással rendelkezik; igyekeztünk vele feltárni az összefüggéseket.
[0:00] Laktóz, tejsav, tejérzékenység
[13:30] Gluténérzékenység, kenyér, kovász
[22:58] Autoimmun betegségek, allergiák, szivárgó bél
[34:37] Herpesz vírus, aminosavak, "hullaméreg"
[43:00] Az orvostudomány a hibás? Egyre több autista, egyre több tömeglövöldözés
[57:35] Mit kell enni és mit nem szabad?
[1:12:29] levágott lábú modellek, glifozát
[1:25:38] fulvosav - gyógyír a beleknek
[1:35:35] betegségek és szakralitás
[1:53:10] szabad-e alkoholt inni?
[1:59:20] hová lett a háztáji?
[2:04:47] csontritkulás, D-vitamin
[2:12:41] kik profitálnak ebből az egészből?
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. Az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ide kattintva tekinthető meg!