Vajon, van-e összefüggés az inzulinrezisztencia és a policisztás petefészek között? Ebben milyen szerepe van a táplálkozásnak?
Beszélgetés egy újabb civilizációs betegségről. Miért jön föl a sav? Mi lehet a megoldás?
Főbb témák:
– Hogyan jelenhetett meg újra a száj- és körömfájás?
– Milyen veszélyekkel jár a mai iparszerű állattartás?
– Az instabil immunrendszerű, tápos állatok kora.
– Miért tűntek el a régi, ellenálló állatfajták?
– A fermentációs ipar és a természetes legeltetés háttérbe szorulása
Mester Károly agrármérnök és Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus, táplálkozástudós olyan témákról beszélgetnek, amelyek alapjaiban érintik mindennapi életünket és jövőnket:
• Miért veszélyes a GMO, és hogyan hat ránk?
• Glifozát, aszpartám, mesterséges adalékok – mivel táplálkozunk valójában?
• A GMO-val etetett állatok húsa milyen betegségeket idézhet elő?
• Mi köze az emésztőrendszeri betegségeknek, a policisztás petefészek szindrómának a mindennapi étrendünkhöz?
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. Az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ide kattintva tekinthető meg!