Az elmúlt 30 év alatt a GMO takarmány és élelmiszer növények, valamint a GMO-s takarmányon felnevelt és takarmányozott állatok termékei jelentős változást hozott létre a táplálék láncban. Továbbá a takarmányokban és az élelmiszerekben használt szabad aminosav felhasználás hasonlóan alapjaiban megváltoztatja az élelmiszerek biológiai hatását.
Az utóbbi 30 évtizedben a fruktóz és a pálmaolaj szintén alapvető változást generál a szervezetben, mivel ilyen nagy mennyiségben egyik élelmiszer alapanyagot sem ismeri a szervezet. Hogy mindezek milyen hatással vannak az emberek és az állatok agyi működésére, és az emberek és az állatok viselkedésére, erről szól a videó. A depressziótól az impulzív agresszión át az ámokfutó gyilkosságig.
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.