Nem a jövô, már a jelen kihívása, miként lehet biztosítani a Földön élô, közel nyolcmilliárd ember élelmiszer-ellátását. Ez azonban nem menthet fel az alól, hogy a haszonállatokat ne az igényeiknek megfelelô összetételû, kifogástalan minôségû takarmány-alapanyagon neveljük fel és a fogyasztók elé ne egészséges terméket tegyünk.
Száraz tény: az elmúlt két-három évtizedben állatnál, embernél elképesztô ütemben megsokasodtak az egészségügyi problémák: az immunrendszer egyre gyengébb, általánosak az anyagcsere- és keringési zavarok, népbetegség lett a korábban jórészt ismeretlen allergia, a hipertrófia, az idegrendszeri panaszok és a degeneratív elváltozások. Hol kell keresni az okokat?
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.